Str. Trei Ierarhi Nr. 2
700028 Iasi, Romania
Tel (4) 0232.216.884
Tel/ Fax (4) 0332.110.800
Mobil: (4) 0740.570.752
Follow Editura ALFA on Twitter @editalfaFollow Editura ALFA on Twitter @editalfa
Acasa | Comanda | Autori | Colectii | Reviste | Contact | Parteneri | Termeni de utilizareTERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE


Informatiile si materilalele publicate pe acest site (incluzand imagini, texte, simboluri, elemente de grafica si codificare web) sunt proprietatea Editurii ALFA si sunt aparate de legile romane si conventiile internationale pentru protectia drepturilor de autor; ele au ca scop utilizarea informativa si necomerciala de catre personele fizice sau juridice, si nu pot fi copiate, reproduse, republicate, descarcate, difuzate sau transmise in nici un fel, cu exceptia uzului personal.

Orice alta utilizare a materialului de pe site necesita acordul prealabil al Editurii ALFA. Toate drepturile sunt rezervate.

Editura ALFA nu isi asuma nici o responsabilitate si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea acestui site, a conexiunii sau a liniei folosite de dumneavoastra pentru comunicare si accesare pe reteaua de Internet.

Editura ALFA nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un tip de probleme tehnice, erori sau actiuni neglijente care apar din sau in legatura cu utilizarea acestui site, cum ar fi vizualizarea, afisarea sau descarcarea oricarui tip de informatii sau material (incluzand text, imagini sau alte date).

Orice informatii despre carti, reviste si autori pot fi subiectul potentialelor erori de culegere.

Editura ALFA isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda in cazul in care un anumit titlu nu este disponibil. In astfel de cazuri, clientul va fi informat pe cat de curand posibil.

Prin accesarea continutului acestui site, acceptati termenii si conditiile mentionate.

 

___________________________
Editura acreditata de catre
Consiliul National al Cercetarii
Stiintifice din Invatamantul Superior
(Cod CNCSIS 116)

Copyright © 2002-2012
Editura ALFA
Toate drepturile rezervate. All rights reserved.

design by ZIdeZI